Adidas padel racket

Een Adidas padel racket kopen is de mooie stap voor zowel beginnende als gevorderde padelspelers. De padel rackets van Adidas zijn namelijk van hoge kwaliteit en betaalbaar voor iedereen. Tegenwoordig kun je gemakkelijk een Adidas padel racket online kopen. Je kiest eenvoudig welk Adidas padel racket je wilt hebben en rekent deze direct af. Hieronder hebben we de beste padel rackets van Adidas voor je neergezet. Mocht je vragen hebben over deze rackets dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Adidas padel racket Metalbone CTRL

Dit Adidas padel racket heeft goede beheersbaarheid en controle waardoor je gegarandeerd wedstrijden wint.

Adidas padel racket Essnova Carbon 3.0

Dit Adidas padel racket is ideaal voor de aanvallende spelers en produceert veel kracht bij iedere slag.

Adidas padel racket Essnova Carbon CTRL

Houd de controle tijdens de wedstrijd met dit padel racket van Adidas en win ieder punt tijdens de wedstrijd.

Over Adidas en een Adidas padel racket kopen

Adidas werd opgericht in 1949 in Duitsland en is wellicht het bekendste sportmerk wereldwijd en heeft haar geschiedenis opgebouwd via onder andere de tennissport. De laatste jaren is Adidas zich echter ook gaan focussen op padel. Daarom heeft Adidas haar eigen Adidas padel racket lijn opgezet die jaarlijks wordt vernieuwd en aangevuld met nieuwe padel rackets. Adidas hecht veel waarde aan innovatie en vernieuwing en investeert daarom veel tijd in het verbeteren van het design, maar ook de grip, balcontrole en stabiliteit. 

Daarnaast produceert Adidas haar padel rackets op een duurzame manier en wordt het vervuilende materiaal PVC vermeden in de productie. Adidas padel rackets kunnen beschouwd worden als hoge kwaliteitsrackets die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderde padelspelers. Naast padel rackets biedt het bekende sportmerk ook Adidas padel tassen, accessoires, kleding en uiteraard Adidas padelschoenen.

Ben jij van plan om een Adidas padel racket online te kopen? Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om je padel racket via een webshop te bestellen. Kies het gewenste racket en reken deze bij de webshop af. Vervolgens wordt deze (vaak) de volgende dag al aan huis geleverd.