Babolat padel racket

Als je een Babolat padel racket gaat kopen dan weet je dat het racket van uitstekende kwaliteit is. Babolat is al sinds 1875 gespecialiseerd in verschillende racketsporten, waaronder padel. Babolat padel rackets zijn voor zowel beginners als ervaren spelers geschikt en zijn ook betaalbaar voor iedereen. Babolat heeft een groot aanbod padel rackets geproduceerd en komt ieder jaar met een vernieuwde serie. Je kunt tegenwoordig ook gemakkelijk een padel racket van Babolat online kopen. Hieronder hebben wij de meest populaire padel rackets van Babolat voor je klaargezet. Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op en wij helpen je verder.

Babolat padel racket Counter Veron

Dit Babolat padel racket is makkelijk wendbaar en ideaal voor de beginner die wil groeien in padel.

Babolat padel racket Technical Veron

Voor de gevorderde speler is dit Babolat padel racket een top racket waarmee je krachtige slagen maakt.

Babolat padel racket Air Veron

Dit Babolat padel racket is het meest wendbare racket uit de serie. Een goede mix tussen power en comfort.

Over Babolat en een Babolat padel racket kopen

Babolat werd opgericht in 1875 in Lyon (Frankrijk) en heeft daarom een mooie en interessante geschiedenis. Het merk heeft zich sinds de oprichting gespecialiseerd in racketsporten, zoals tennis, squash en badminton en nu dus ook in padel. Het is de oudste, nog bestaande, producent die gespecialiseerd is in zoveel verschillende racketsporten. Je kunt er dus vanuit gaan dat Babolat de nodige ervaring heeft opgedaan. Het Franse merk is momenteel erg geliefd bij verschillende tennisspelers, zoals Rafael Nadal en Na Li. 

Op de Babolat padel rackets is het logo altijd goed zichtbaar gemaakt. Daarnaast is het design ook erg opvallend en heeft ieder racket een innovatief gatenpatroonysteem waardoor ieder racket enorm wendbaar is. Het feit dat Babolat continu blijft innoveren en nieuwe series uitbrengt wil zeggen dat Babolat padel als een volwaardige sport ziet en zich serieus wil onderscheiden van de concurrentie. Zoals gezegd zijn de padel rackets van Babolat enorm wendbaar, maar zijn ze ook geschikt om krachtige slagen te maken. Voor zowel beginners als gevorderde padelspelers zit er een geschikte Babolat padel racket tussen. 

Het maakt niet uit of je padel speelt voor je plezier of competitief, met een padel racket van Babolat ga je gegarandeerd beter spelen en wedstrijden winnen. 

Naast padel rackets biedt Babolat ook padelschoenen, accessoires, tassen en kleding. Ben je van plan om Babolat kleding of een racket te kopen? Je kunt dit tegenwoordig gemakkelijk online bestellen. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten!