Black Crown padel racket

Er zijn verschillende Black Crown padel rackets voor professionele competitiespelers, maar ook voor starters. Black Crown staat daarom bekend als merk die een breed aanbod aan padel rackets heeft. Het merk is letterlijk ontstaan door de passie voor padel en onderscheid zich op verschillende gebieden ten opzichte van haar concurrenten. Black Crown padel rackets geven je vertrouwen, kracht en comfort tijdens een wedstrijd. Ben je van plan om een padel racket van Black Crown te kopen? Bekijk dan hieronder meer informatie over de nieuwste padel rackets. 

Black Crown Spider Padel Racket

Dit Black Crown padel racket is geschikt voor aggresieve spelers op gemiddeld/gevorderd niveau.

Black Crown Piton 7.0 Soft Padel Racket

De 7e generatie geschikt voor all-round spelers waarbij power niet mag ontbreken.

Black Crown Piton 7.0 Padel Racket

Bij dit Black Crown padel racket is de stevigheid iets hoger dan bij de Black Crown Piton 7.0 soft.

Black Crown Spider Black Padel Racket

Dit padel racket van Black Crown is geschikt voor de aanvallende spelers die met veel power willen slaan.

Black Crown Piton Att 12K Padel Racket

Behaal extra vermogen met dit padel racket, speciaal ontworpen voor spelers in aanvallende posities.

Black Crown Mortal Padel Racket

Een comfortabel padel racket met balans tussen kracht en controle. Ideaal voor all-round spelers.

Over Black Crown en een Black Crown padel racket kopen

Black Crown is al jarenlang onmisbaar in de padelsport. De Black Crown padel racket series Ice en Python hebben hun populariteit vooral te danken aan de prestaties van de Spaanse topspeelster Marta Marrero die met deze rackets de nummer 1 positie bemachtigde wereldwijd. Daarnaast sponsort Black Crown andere padelspelers uit het World Padel Tour zoals, Adrian Allemandi en Ana Fernandez de Oso.

Alle Black Crown padel rackets zijn veelzijdig en geschikt voor zowel beginners als ervaren spelers. Voordat je een padel racket kiest, is het belangrijk om te kijken naar je fysieke mogelijkheden, tactiek en speelstijl. Bekijk daarom hierboven eens naar de beschikbare padel rackets van Black Crown.

Als beginnende speler raden we je aan om voor een multifunctioneel padel racket te kiezen met een ronde bladvorm met een grotere sweet spot en licht qua gewicht. Hierdoor is de wendbaarheid is stuk hoger en kun je de bal gemakkelijker terugslaan. Heb je al een aantal jaar ervaring? Kies dan voor de aanvallende of verdedigende Black Crown padel rackets met druppel- of diamantvorm. 

Black Crown maakt naast padel rackets ook padel accessoires, padel tassen en padelkleding voor zowel dames en heren.