Bullpadel padel racket

Een Bullpadel padel racket kopen kunnen wij je zeker aanbevelen. Dit Spaanse merk is namelijk één van de eerste en beste merken die zich volledig in de padel sport is gespecialiseerd. Het is haast niet te tellen hoeveel professionele World Padel Tour spelers er spelen met een bullpadel padel racket, zoals huidig nummer één Paquito Navarro, Maxi Sánchez en Gabi Reca. Waar het merk vroeger vooral bekend was in Spanje is Bullpadel de laatste jaren ook steeds populairder aan het worden in andere landen waar padel wordt gespeeld. Wat betreft kwaliteit is erg hoog en dat zul je soms ook zien aan de prijs. Echter, een padel racket van Bullpadel is een zeker geen miskoop. Integendeel, ben je van plan om er eentje te kopen? Kijk dan hieronder naar onder andere de nieuwe collectie van 2022. 

Bullpadel Vertex 03 - padel racket 2021

Het professionele Bullpadel padel racket van World Padel Tour speler Maxi Sanchez. Perfect voor de aanval.

Bullpadel Hack 02 - padel racket 2021

Een hybride padel racket met een hoge balans die veel kracht biedt zonder controle te verliezen.

Bullpadel Vertex Avant

Een ideaal padel racket voor spelers die op zoek zijn naar zowel kracht, comfort als wendbaarheid.

Bullpadel Hack Control - padel racket 2021

Dit racket van Bullpadel zorgt voor controle en precisie en is geschikt voor defensieve spelers.

Bullpadel Vertex Comfort - padel racket 2021

Met dit Bullpadel racket heb je een echt powerracket in handen waarmee je met nog meer precisie kunt spelen.

Bullpadel Hack Comfort - padel racket 2021

Dit padel racket van Bullpadel is geschikt voor spelers die opzoek zijn naar een hoge balans.

Over Bullpadel en een Bullpadel padel racket kopen

Bullpadel werd in 1995 opgericht door een aantal Spaanse en Argentijnse professionele padelspelers in Spanje. Later werd Bullpadel opgekocht en werd het merk pas echt opgezet. Bullpadel was destijds de beste keus, omdat het een bedrijf was dat volledig gefocust was op padel. Bovendien werden er direct een aantal top spelers aan het merk verbonden, waardoor Bullpadel heel snel populair werd in Spanje. In 2015 werd Maxi Sánchez met open armen ontvangen en werd in samenwerking met de padelspeler het populaire racket: The Vertex geproduceerd en voor het eerst verkocht, met alle successen als gevolg.

Bullpadel innoverend en vooruitstrevend wat betreft de verbeteringen niet alleen aan de bullpadel padel rackets, maar ook bullpadel padelschoenen, accessoires en kleding. Het merk ontwikkelt alle padel rackets zelf en komt ieder jaar weer met een collectie die is verbeterd op alle vlakken. 

Momenteel is Bullpadel ook flink aan het investeren om bekendheid te vergaren in andere landen buiten Spanje. Zo sponsort Bullpadel lokale verenigingen in Zweden. Daarnaast helpen zij met het zoeken naar talent en proberen ze deze talenten naar een hoger niveau te brengen middels trainingen. 

De Bullpadel padel rackets zijn in ieder geval voor iedere speler aan te raden. De kwaliteit is erg goed en het bewijs vind je terug als je kijkt hoeveel bekende topspelers met een padel racket van Bullpadel spelen in de WPT. Ben je van plan om een Bullpadel racket te kopen? Bekijk dan de nieuwe collectie hierboven en als je vragen hebt kun je uiteraard contact met ons opnemen.