Drop Shot padel racket

Drop Shot padel rackets vind je vooral terug in Spanje, waar het merk ongekend populair is. Het is één van de toonaangevende padelmerken in de wereld en volledig gefocust op padel. Daarnaast wordt er continu onderzoek gedaan naar innovaties en nieuwe technologieën om de padel rackets van Drop Shot te verbeteren en hun klanten tevreden te houden. De Drop Shot padel rackets zijn van hoge kwaliteit en hebben allemaal een uniek design waarmee je kunt aankomen op de padelbaan. Hieronder vind je een aantal padel rackets uit de nieuwe collectie van 2022.

Drop Shot Herritage 2.0

De Drop Shot Herritage 2.0 is een agressief padel racket geschikt voor gevorderde aanvallende spelers.

Drop Shot Conqueror 9.0 Soft

De Drop Shot Conquerer 9.0 Soft is een all-in-one padel racket om op alle facetten van het spel te domineren.

Dropshot Taipan 2021

De Drop Shot Taipan is geschikt voor allround spelers die aanvallend spelen. Veel precisie en power.

Over Drop Shot en een Drop Shot padel racket kopen

Drop Shot is een hoogwaardig sportmerk die volledig gefocust is op het uitbrengen van nieuwe padel rackets. Het merk onderzoekt en innoveert haar Drop Shot padel rackets continu met nieuwe technologieën. Een aantal bekende verbeteringen zijn bijvoorbeeld het Super Rebound Cork System, Super Grip Capsule System en de Carbon Bumpers. 

Drop Shot wordt op padel racket gebied geadviseerd door 12-voudig kampioen Juan Martín Díaz. Hij helpt onder andere mee aan het design van de functionaliteiten van de Drop Shot padel rackets. Het doel van Drop Shot is om de beste kwaliteit te leveren naar haar klanten. Er wordt gebruik gemaak van de beste materialen om het spel te kunnen verbeteren. Zo wordt er gebruik gemaakt van comfortabel textiel met doorschijnende lichte vezels, voor het hoogste comfort. waarbij we ernaar streven technologie en mode hand in hand te laten gaan. We gebruiken de beste materialen om je spel te verbeteren en het meest comfortabele textiel, met doorschijnende en lichte vezels, voor het grootste comfort.

Het Spaanse merk is momenteel verkrijgbaar in meer dan 20 landen en wordt alsmaar populairder. Dit komt onder andere omdat de padel rackets van Drop Shot gemaakt worden door milieuvriendelijk materiaal.