Dunlop padel racket

Voor beginners is een Dunlop padel racket een mooie keus om mee te starten. De relatief grote ronde bladvormen zorgen namelijk voor een grotere sweet spot waardoor je de bal gemakkelijker kunt raken. De laatste jaren staat de ontwikkeling van Dunlop padel rackets ook niet stil. Voorheen waren deze namelijk redelijk saai qua uitstraling, maar afgelopen jaar heeft Dunlop erg gesleuteld aan onder andere het design van de padel rackets. Dunlop padel rackets zijn van uitstekende kwaliteit en wat misschien nog wel het meeste belangrijke is voor de starters onder ons, is de prijs. De meeste rackets kosten namelijk minder dan 100 euro en dat is een mooie prijs om te kijken of je padel leuk vindt zonder gelijk honderden euro’s uit te geven aan een nieuw racket. 

Dunlop Padel Racket Kinesis Elite

Het ideale racket voor beginners en gevorderden als je op zoek bent naar een combinatie van controle en power.

Dunlop Padel Racket Galactica Light

Dit Dunlop padel racket is erg wendbaar door haar lichte gewicht en zeer comfortabel om mee te spelen.

Dunlop Padel Racket Renegade Pro Touch

Een veelzijdig padel racket van Dunlop met een grote sweet spot om ballen eenvoudiger mee te raken.

Over Dunlop en een Dunlop padel racket kopen

Dunlop is al jarenlang een gevestigd topmerk in de racketsport. Het merk produceert rackets voor tennis, badminton, squash en padel, maar biedt ook ballen, tassen, bespanning, accessoires en kleding aan op de markt. Ieder jaar brengt Dunlop weer een nieuwe collectie met padel rackets uit en blijft deze ook verbeteren op het gebied van precisie, comfort en kracht. De padel rackets van Dunlop zijn ook erg goed voor junioren om mee te beginnen vanwege het lichte gewicht en dus de wendbaarheid van het racket met ronde bladvorm.

Met name de laatste jaren is er genoeg gesleuteld aan de Dunlop padel rackets, bijvoorbeeld aan de opnameprestaties, vermogen door gebruik van super-flex kern, een aerodyamisch frame, power bar- technologie en bladvorm.

Momenteel zijn er een aantal professionele padelspelers aan het merk verbonden, waaronder WPT speler Juani Mieres. Zoals eerder gezegd is de kwaliteit hoog en de prijzen laag wat het merk ideaal maakt voor beginners. Ben je op zoek naar een meer gevorderd padel racket, dan zou je wellicht beter naar een ander merk kunnen kijken.