Head padel racket

Voor beginners en ervaren padelspelers is de aanschaf van een Head padel racket zeker aan te raden. Head is al decennia wereldwijd bekend en producent van premium materiaal van racketsporten, maar ook andere sporten zoals snowboarden en zwemmen. Een groot voordeel van het aanbod van padel rackets, is dat deze betaalbaar zijn voor iedereen. Dit maakt het nog eenvoudiger om een head padel racket te kopen. Ben je van plan om een Head padel racket te kopen? Bekijk dan hieronder de nieuwe padel rackets uit de serie van 2021. Als je vragen hebt kun je altijd even contact met ons opnemen.

Head padel racket Alpha Pro

Met dit Head padel racket beschik je over betere aanraking, comfort en precisie tijdens een wedstrijd.

Head padel racket Alpha Motion

Ben je op zoek naar precisie, comfort of kracht? Met dit Head padel racket heb je een mix van alles in je handen.

Head padel racket Alpha Elite

Met de zachtste Head padel racket uit deze serie zorg je voor nog betere aanraking en gevoel tijdens het slaan.

Head padel racket Zephyr Ultra Light

Het lichtgewicht uit deze Head padel racket serie. Met dit racket heb je zowel precisie en comfort.

Head padel racket Zephyr

Dit Head padel racket geeft net dat beetje extra kracht waarnaar je opzoek bent en is erg licht.

Head padel racket Zephyr Pro

Met dit padel racket krijg je net dat beetje extra waar je naar zoekt, maar speel je nog steeds met comfort.

Over Head en een Head padel racket kopen

Head is een Oostenrijks productiebedrijf van sportmaterialen met haar hoofdkantoor in Kennelbach, Oostenrijk. Head bestaat uit een groep verschillende voorheen onafhankelijke bedrijven, waaronder de oorspronkelijke Head Ski Company (opgericht in de Verenigde Staten in 1950), Tyrolia, een Oostenrijkse fabrikant van skimateriaal en Mares, een Italiaanse fabrikant van duikuitrusting. 

Tegenwoordig is Head ook erg belangrijk in de padelwereld. Zo werd in 2016 een project gestart om padel bekender te maken in niet-Spaanstalige landen bekender te maken door masterclasses, trainingen en workshops te geven. Daarnaast heeft Head ook talloze bekende padelspelers onder haar hoede zoals Sanyo Gutierrez, Gonzalo Rubio en legende Fernando Belasteguin. Daarnaast probeert Head een voorbeeld te zijn op het gebied van verantwoordelijk ondernemen. Het doel van Head is om co2 uitstoot te verminderen en de regenwouden wereldwijd te beschermen. 

Head padel rackets zijn zowel voor nieuwkomers als gevorderde padelspelers geschikt, zijn van topkwaliteit en ook nog eens te betalen voor iedereen. Ieder jaar investeert het topmerk enorm in innovatie en revolutionaire technieken, waaronder bij Head padel rackets. De padel rackets van Head zijn hierdoor bruikbaar voor zowel verdedigende- als aanvallende spelers. Daarnaast zijn de lichgewicht padel rackets geschikt voor dames en jongere spelers. Head biedt naast padel rackets ook kleding, tassen en Head padelballen, de officiële bal die worden gebruikt in de World Padel Tour.