Matchu sports padel racket

Momenteel zijn er drie Matchu Sports padel rackets die ieder geschikt zijn voor spelers van verschillende niveaus. De padel racket Bear is gemaakt voor beginners. Het tweede Matchu Sports padel racket Gorilla is juist voor spelers van gevorderd niveau. Ten slotte is het padel racket Panther voor de échte pro’s. Alle rackets hebben een prachtige print en zijn voorzien van de unieke 3D grip technology. Hiermee behoud je tijdens elke wedstrijd de controle over ieder punt. Ben jij geïnteresseerd in een padel racket van Matchu Sport? Bekijk dan hieronder het aanbod en laat ons weten of we je ergens bij kunnen helpen.

Matchu Sports Padel Racket Bear

Dit padel racket van Matchu Sports is ideaal voor de beginnende spelers door haar ronde vorm en sweet spot.

Matchu Sports Padel Racket Gorilla

Dit padel racket biedt de juiste combinatie van kracht en snelheid. Het juiste racket voor een all rounder.

Matchu Sports Padel Racket Panther

Geef meer snelheid en kracht mee met dit racket van Matchu Sports. Geschikt voor ervaren spelers.

Over Matchu Sports en een Matchu Sports padel racket kopen

Matchu Sports is opgericht in 1999 en is eigenlijk een groothandel die haar eigen merk heeft opgezet voor verschillende sporten, zoals fitness en padel, maar ook oefenmaterialen ontwikkelt voor fysiotherapie en supplementen voor tijdens het sporten. 

Matchu Sport richt zich met name op de kwaliteit van haar producten voor een eerlijke prijs. Dat zien we bijvoorbeeld goed bij de Matchu Sports padel rackets. Deze zijn voor iedereen betaalbaar en kosten tussen de 70 euro en 105 euro. Bij andere padelmerken zien we soms rackets van boven de 200 euro. Het is dus zeker goed om eens te kijken naar de padel rackets van Matchu Sports, vooral als je net begint met padel.

De rackets van Matchu Sports zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: Rond, traanvorm en diamantvorm. Het ronde racket (Bear) heeft een grotere sweet spot waarmee je de bal gemakkelijk kun terugslaan. Dit is racket is geschikt voor spelers die verdedigend spelen en controle willen houden. Het racket met traanvorm (Gorilla) daarentegen is gemaakt voor spelers die zoeken naar een mix tussen kracht en controle en willen slaan met effect. Perfect voor een allrounder. Ten slotte is daar het Matchu Sports padel racket met diamantvorm (Panther). Geschikt voor de aanvallende spelers die de bal veel kracht en snelheid willen meegeven. Met dit racket domineer je elke pot!