Nox padel racket

Als je fan bent van World Padel Tour speler Miguel Lamperti, dan weet je dat hij al jaren speelt met een NOX padel racket en tevens ambassadeur is bij het Spaanse merk. NOX padel rackets zijn uitermate geschikt voor allerlei soorten padelspelers. Het maakt niet uit of je een aanvallende of verdedigende speler bent, bij NOX ben je aan het juiste adres. Als je van plan bent om een NOX padel racket te kopen, bekijk dan hier de nieuwe serie van NOX voor 2021. Een aantal van deze rackets zijn in samenwerking met eerdergenoemde Miquel Lamperti en Augistín Tapia. Je herkent ze aan de initialen ML en AT die op de rackets zijn verwerkt.

NOX Padel Racket 2021 - X-One

Met dit NOX padel racket heb je zowel controle als power tijdens elke wedstrijd. Geschik voor iedereen.

NOX Padel Racket 2021 - Nexo WPT

Dit padel racket van NOX heeft een lage balans en een hoge behendigheid en beheersbaarheid.

NOX Padel Racket 2021 - Drone

Een consistent, comfortabel en kleurrijk padel racket van NOX waarmee zeer makkelijk te spelen is.

NOX Padel Racket 2021 - AT10 Genius Ultra Light

Een revolutionair ultra licht padel racket ontwikkelt samen met World Padel Tour speler Augustín Tapia.

ML10 Pro Cup Black Edition Arena Padel Racket 2021

Het beste verkochte padel racket ooit, nu met ruwe afwerking (silicazand) om uit meer opties te kunnen kiezen.

NOX padel racket 2021 - Nerbo WPT Official

Dit racket van NOX is snel, krachtig en haalt tot 15% meer balsnelheid. Ook heeft elke slag een speciaal geluid.

Over NOX en een NOX padel racket kopen

NOX is opgericht in Spanje door de twee broers, genaamd Ballve. Het bedrijf JJ Ballve Sports is gevestigd in één van de grootste steden in Spanje, Barcelona. Het Spaanse merk heeft zich volledig gespecialiseerd en gefocust op padel en laat haar rackets in China produceren. Het bedrijf bewijst al jarenlang de maker te zijn van hoge kwaliteit rackets en komt ieder jaar met een verbeterde serie. 

Over de jaren heen heeft NOX een aantal topspelers naar zich toe getrokken zoals huidig ambassadeur Miguel Lamperti, Augustín Tapia en Franco Stupaczuk (voordat hij naar StarVie ging). Het gevolg is dat er verschillende NOX padel rackets zijn ontwikkeld in samenwerking met deze spelers. Zo is de ML10 Pro Cup ontwikkeld met Miguel Lamperti (juiste keuze voor mensen met elleboogproblemen) en de AT10 Genius met Augustín Tapia.

NOX is bovendien partner van de World Padel Tour en is het officiële padel racket. Aan de slogan van NOX is zeker niets gelogen: “Nox maakt je beter”. Ben je van plan om een Nox padel racket te kopen? Bekijk de  nieuwste serie en neem contact met ons op voor vragen.