Padel accessoires kopen

Padel accessoires kopen om je prestaties te verbeteren

We maken onderscheid tussen twee categorieën padel accessoires, namelijk kleding- en racket accessoires. Denk bij kleding bijvoorbeeld aan polsarmbandjes, caps, zonnebrillen, bandana’s en bijvoorbeeld sporthorloges. Deze padel accessoires kunnen je sportprestaties verbeteren. Daarnaast is een voorbeeld van racket accessoires je grip of overgrip om het handvat en protectietape.

Padel Overgrip van Head

Head Overgrip Zwart

Head Overgrip Blauw

Head Overgrip Geel

Head Overgrip Rood

Head Overgrip Wit

Head Overgrip Roze

Padel Overgrip van Wilson

Wilson Sensation Overgrip Zwart

Wilson Sensation Overgrip Wit

Wilson Comfort Overgrip Oranje

Wilson Comfort Overgrip Blade

Wilson Comfort Overgrip Wit

Wilson Comfort Overgrip Geel

Wilson Comfort Overgrip Roze

Wilson Soft Overgrip Lime

Wilson Soft Overgrip Rood

Padel Overgrip van Adidas & Dunlop

Adidas Set Overgrip Oranje

Adidas Set Overgrip Roze​

Dunlop Overgrip Tour Dry

Padel Overgrip Bullpadel

Bullpadel Overgrip Groen

Bullpadel Overgrip Donkergeel

Bullpadel Overgrip Roze

Bullpadel Overgrip Wit

Bullpadel Overgrip Geel

Bullpadel Overgrip Blauw

Padel Overgrip van Babolat

Babolat Overgrip Zwart/Wit

Bullpadel Overgrip Geel

Waarom regelmatig Padel grips kopen?

Het is verstandig om je padel grip na enige tijd te vervangen. Dit kan na een aantal weken, maar ook na een aantal maanden afhankelijk hoe vaak je op de padelbaan staat. Als je een grip te lang gebruikt bestaat de kans dat je door het zweten je grip verliest en daardoor ballen fout gaat slaan. Daarnaast zal je naarmate de grip ouder wordt, harder moeten knijpen om je grip te behouden. Het is dus verstandig om extra padel grips aan te schaffen en mee te nemen. Padel grips zijn er in verschillende diktes. Kies er eentje die voor jou het fijnste aanvoelt. Heb je grote handen? Dan raden we je aan om twee overgrips over je standaard grip heen te wikkelen. Daarnaast zijn er extra plakkerige padel grips die ervoor zorgen dat het racket niet uit je handen glijdt.

Voorkom onnodige spierblessures

Door je grip op tijd te vernieuwen zorg je er dus niet alleen voor dat je goed voorbereid bent voor een padel wedstrijd, maar voorkom je ook blessures. Zorg te allen tijde dat je extra ondergrips in je tas hebt zitten, zodat je deze kunt wisselen wanneer het nodig is. De meest voorkomende problemen zijn polsklachten. Deze onstaan wanneer men uitglijdt en zich wil opvangen met de handen. Daarnaast komen elleboogklachten, zoals een tennisarm vaak voor. Ten slotte horen we ook vaak dat mensen last krijgen van knieklachten, bijvoorbeeld aan de kruisbanden. Voorkomen is beter dan genezen. Zorg voor een goede warming up, drink genoeg water, rek van tevoren, gebruik de juiste padelschoenen, denk aan je voeding en luister naar je lichaam. Push niet teveel!

Padel grips zijn er in verschillende kleuren

Heb jij een kleurrijke outfit samengesteld? Dan mag de grip van je padel racket zeker niet afwijken! Padel grips zijn er in allerlei kleuren. Zo vind je bij PadelVision grips in het zwart, wit, oranje, groen, geel, blauw en rood! Kies een kleur die bij jouw outfit past en win naast je padel wedstrijd ook de prijs voor beste geklede padel speler.

Welke merken Padel grips zijn er?

Een aantal grote sportmerken hebben zich gemengd in het aanbod van verschillende padel accessoires. Ook voor padel grips is er een groot aanbod van merken als Adidas, Babolat, Bullpadel, Wilson, Head, Drop Shot, Dunlop, Noene en Hesacore. Uiteraard adviseren we je om het merk van je racket en grip hetzelfde te houden.