Padel in Den Haag en Rijswijk – Alle populaire padel locaties

Ben jij geïnteresseerd in padel in Den Haag of Rijswijk? Wij hebben voor jou hieronder de meest populaire padelbanen van Den Haag en Rijswijk voor jou geselecteerd. Hier kun je met kennissen, vrienden en familieleden padellen wanneer het voor jou uitkomt.

Padelcentrum Leeuwenbergh – Den Haag

Sinds 2015 heeft Padelcentrum Leeuwenbergh vier outdoor kunstgras padelbanen tot haar beschikking. Omdat de sport alsmaar populairder wordt in Nederland is Padelcentrum Leeuwenbergh moment bezig met plannen om drie extra padelbanen aan te leggen.

Je kunt padel spelen door baanhuur of lidmaatschap. De prijzen vind je terug op de website van Padelcentrum Leeuwenbergh. Bovendien kun je hier padel training volgen voor elk niveau en leeftijd. Ten slotte worden er regelmatig activiteiten georganiseerd omtrent padel en zijn inloopavonden erg populair. Als je graag wilt padellen in Den Haag, dan is Padelcentrum Leeuwenbergh een uitstekende keuze!

>>> Padelcentrum Leeuwenbergh website

Padelcentrum Leeuwenbergh
Bron: Padelcentrum Leeuwenbergh

Padelclub Dunamar – Den Haag

Padelclub Dunamar is één van de grotere padelverenigingen uit Den Haag vlak achter de duinen tussen Kijkduin en Scheveningen in. De twee padelbanen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn elke dag geopend van 09:00 tot 23:00.

Je kunt een losse baan huren of lid worden van Padelclub Dunamar als je regelmatig op de baan wilt staan. Daarnaast kan je hier ook een padel racket huren en padel ballen kopen. Padel spelen dichtbij het strand in Den Haag is hier dus zeker mogelijk!

>>> Padelclub Dunamar website

Padelclub Dunamar
Bron: Padelclub Dunamar

Estate Padel Club – Rijswijk

Estate Club Padel is de grootste padelvereniging van Rijswijk en heeft zes outdoor padelbanen. Wil je graag padellen in Rijswijk? Dan kun je eenvoudig een padelbaan los huren. Wil je graag lid worden? Dan is dit de beste keus voor als je vaker op de baan wilt staan.

Bovendien is het mogelijk om hier training te regelen om zo beter te worden in padel. Estate Padel Club heeft ook een eigen app waarin je banen kunt boeken voor een bepaalde tijd. Estate Padel Club is zeker een mooie padelvereniging om een balletje te gaan slaan.

>>> Estate Padel Club website

Estate Padel Club
Bron: Estate Padel Club

Plaza Padel / La Playa – Rijswijk

Plaza Padel (voorheen La Playa) heeft maar liefst zeven indoor padelbanen en is daarmee één van de grootste padelverenigingen van Rijswijk. Naast het spelen van padel kun je hier ook padel spullen kopen en een hapje eten. Je kunt los een baan huren of lid worden bij Plaza Padel.

Bovendien kun je hier ook padel les volgen door professionele padel trainers. Daarnaast worden er regelmatig padel clinics gegeven om je spel sneller te verbeteren.

>>> Padel Plaza website

Plaza Padel / La Playa
Bron: Plaza Padel

Bekijk hieronder onze beste blogs over padel:


Veelgestelde vragen over padel in Den Haag en Rijswijk

Zijn er indoor padelbanen in Den Haag of Rijswijk?

Als je op zoek bent naar indoor padelbanen in Den Haag, dan kun je het beste verder kijken en Plaza Padel (voorheen La Playa) in Rijswijk bezoeken. Hier vind je zeven indoor padelbanen.

Waar kan ik padel spelen in Den Haag of Rijswijk?

De grootste padel verenigingen in Den Haag en Rijswijk zijn: Padelcentrum Leeuwenbergh, Padelclub Dunamar, Estate Padel Club en Plaza Padel (voorheen La Playa).

Waar kan ik padel les nemen in Den Haag of Rijswijk?

Je kunt bij alle padelbanen in Den Haag en Rijswijk padel training boeken. Kijk op de websites van deze padelverenigingen wat de kosten zijn van padel lessen in Den Haag en Rijswijk.