Padel kleding

Padel is in korte tijd erg populair geworden in zowel Nederland als België en het lijkt vooralsnog niet te stoppen! Steeds vaker zien we nieuwe padelbanen op tennisverenigingen verschijnen en ook de vraag naar padel kleding wordt alsmaar groter. Wij geven je graag advies over de verschillende padel spullen die momenteel op de markt aanwezig zijn. Hieronder vind je alle spullen die je nodig hebt om je padel carriére een boost te geven!

Bij aanschaf van een Padel racket moet men goed nadenken over het materiaal, de afmeting, het gewicht en het bladvorm. Voor ieder persoon  kan iets anders werken dus bekijk eerst goed welke rackets er zijn. Er zijn verschillende topmerken die rackets aanbieden zoals Adidas, HEAD, Babolat, Wilson en Dunlop.

>>> Padel Racket aanbod

Padel Schoenen

Belangrijk voor tijdens het spelen zijn Padel schoenen. Maak gebruik van de juiste schoenen om zo je prestaties te verbeteren. Er zijn verschillende topmerken die schoenen in verschillende kleuren aanbieden. De meest populaire schoenen zijn momenteel van de merken ASICS, Babolat en Bullpadel.

>>> Beste padelschoenen

Padel Tassen

Hoe comfortabel is het om je racket in een Padel tas te doen en niet met een los racket te sjouwen. Bekijk alle tassen van verschillende topmerken in allerlei kleuren.

>>> Beste padel tassen

Padel Ballen

Je speelt Padel met een Padel bal. Deze wijkt iets af van de standaard tennisbal. Deze heeft een lagere druk waardoor de bal minder snel door de lucht vliegt.

>>> Beste padelballen

Er zijn verschillende accessoires voor zowel je racket als kleding. Denk bijvoorbeeld aan een grip, maar ook caps, polsbandjes en sokken in allerlei kleuren en formaten.

>>> Padel accessoires aanbod