Pure32 padel racket

Onderscheid jezelf op de baan en koop een Pure32 padel racket. Een relatief nieuw Nederlands merk dat terrein wint op zowel de Nederlandse als de Belgische markt. De Pure32 padel rackets zijn erg licht en daardoor zeer comfortabel en wendbaar tijdens het spelen. Je kunt dus sneller reagereren en dat zorgt ervoor dat je geen enkel punt mist. De padel rackets van Pure32 worden met de hand afgewerkt en bestaand uit materialen van topkwaliteit. Ben je van plan om een Pure32 padel racket te kopen? Bekijk dan hieronder de beschikbare rackets van Pure32. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Pure32 C300 padel racket

Laat iedereen de hoeken van het veld zien met dit lichtgewicht van een racket. Daarnaast erg comfortabel.

Pure32 C500 padel racket

Reageer sneller aan het net met dit Pure32 padel racket. Comfortabel en super wendbaar voor iedere speler.

Pure32 D50 padel racket

Voor de gevorderde padelspeler is dit padel racket van Pure32 een genot om mee te spelen. Win alle wedstrijden!

Over Pure32 en een Pure32 padel racket kopen

Pure32 is opgericht in 2017 en komt pas net kijken op de padelmarkt. Echter, waar de meeste padel rackets van verschillende topmerken redelijk overeenkomen met elkaar, wijken de Pure32 padel rackets erg af van de standaard padel rackets. Deze zijn namelijk een stuk lichter qua gewicht, waardoor het padel racket van Pure32 een stuk comfortabeler in de hand ligt en erg wendbaar is en je dus eenvoudiger ballen kunt terugslaan.

De Pure32 padel rackets hebben een dikte van 32 milimeter. Dit wijkt af van de meeste padel rackets die een dikte van tussen de 36 en 38 milimeter hebben. Daarnaast heeft het racket een smaller innovatiever profiel, een comfortabele grip en een zogenaamde “Extra rough surface” afwerking, waardoor je met meer spin kunt spelen. Ook het gatenpatroon is uniek en verschilt erg van de standaard padel rackets. Het voordeel hiervan is dat je in combinatie met het lichte gewicht nog sneller je racket naar achter kunt halen en de bal kunt slaan. 

De Pure32 padel rackets zijn voor zowel beginners als ervaren spelers geschikt en hebben alleen een diamantvormig blad. Daarnaast zijn de rackets betaalbaar voor iedereen. We kunnen niet wachten om eens met dit padel racket een balletje te kunnen slaan!