Siux padel racket

Een Siux padel racket staat gelijk aan hoge kwaliteit, ontwikkeling en dit alles voor een relatief lage prijs. Siux is in korte tijd zeer bekend geworden in de padelwereld en brengt ieder jaar weer een nieuwe collectie uit. Hieronder hebben we een aantal Siux padel rackets voor je uitgekozen en toegelicht. Er staan een aantal specificaties bij, zodat je zelf kunt kiezen welk padel racket van Siux voor jou geschikt is. Als je vragen hebt over de onderstaande padel rackets dan horen we het uiteraard graag.

Siux Silver Force

De Siux Silver Force heeft een hybride vorm en is geschikt voor gevorderde spelers die aanvallend willen spelen.

Siux Inspire 3.0

De Siux Inspire 3.0 is geschikt voor beginners en gevorderde spelers die op zoek zijn naar comfort.

Siux SX5 Woman

De Siux SX5 is geschikt voor dames die graag defensief spelen met extreem veel controle.

Siux Viking II

De Siux Viking II is een geschikt padel racket voor gevorderden die op zoek zijn naar enorm veel power.

Siux Empire

De Siux Empire is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar de balans tussen power en controle op elk punt.

Siux SX 5

De Siux SX 5 is een gloednieuw model uit 2021 en geschikt voor spelers die met veel spin en effect willen spelen.

Over Siux en een Siux padel racket kopen

Siux werd in 2012 opgericht als een ambitieus plan om het merk in een korte tijd tot één van de meest bekende padel merken te maken. Het duurde niet lang voordat de eerste Siux padel rackets op de markt werden geïntroduceerd. De eerste collectie bestond uit padel rackets die gemaakt waren met carbon en fiberglass. De geboorte van Siux werd gevierd met grote spelers uit de WPT die graag met de Siux padel rackets wilden spelen, zoals voormalig nummer negen, Chico Gomez. 

In 2013 gaat Siux door en begint ze met de productie van de eerste Siux padel rackets in Spanje. Er wordt een nieuw design ontworpen en ook worden er nieuwe materialen gebruikt voor opkomende modellen. Hierna wordt de eerste collectie op de markt verkocht, namelijk de Siux Diablo. Een racket die vanaf het begin enorm gewaardeerd wordt door de padelspelers.

Siux gaat verder met de creatie van andere beroemde rackets, zoals de Siux Tsunami collectie. In 2014 groeit het merk nog steeds enorm dankzij het succes van de Siux padel rackets.Op dat moment heeft Siux al 20 modellen op de markt die geschikt zijn voor alle niveaus. Het merk wordt alsmaar populairder als ook andere WPT spelers zoals Sergio Icardo, Julian Gomariz, Rafa Mendez of Antonio Muñoz “Perula” gaan spelen met de padel rackets van Siux.

Slechts anderhalf jaar later in 2015 maakt Siux de droom waar en start ze haar eigen fabriek om de beste rackets ooit te maken. Op deze manier worden de productie- en kwaliteitsprocessen gecontroleerd om zo de beste rackets op de markt te presenteren.

In 2016 transfereert Cristian Gutierrez, nummer 12 speler op de World Padel Tour-ranglijst, naar Siux. De Argentijn, een van de meest getalenteerde spelers in de padelgeschiedenis, vertrouwt op Siux om zijn traject op het professionele circuit voort te zetten.

Siux heeft een rijke geschiedenis met een aantal prachtige padel rackets waarmee je echt naar het volgende level kunt stijgen. Ben jij benieuwd naar één van deze rackets? Bekijk dan alle specificaties!