Starvie padel racket

Eens Starvie padel racket wordt met de hand gemaakt in Spanje en wordt daarnaast als het beste padel racket merk van dit moment gezien. Wil je een StarVie padel racket kopen? Dan hoef je zeker niet te twijfelen aan de kwaliteit van dit merk. StarVie maakt alleen gebruik van het beste materiaal en omdat het een innovatief merk is, brengen ze elk jaar weer een vernieuwde serie op de markt. Talloze spelers die meedoen aan de World Padel Tour spelen met StarVie padel rackets. Namen als: Carolina Navarro, Bea Gonzalez, Mati Diaz en Franco Stupaczuk zijn al jaren verbonden aan het merk. Neem hieronder een kijkje naar de nieuwe serie voor 2022 van StarVie.

Starvie Padel Racket Metheora Warrior

Dit StarVie padel racket is geschikt voor defensieve en all-round spelers die zoeken naar uitstekende controle.

StarVie Padel Racket Triton Pro

Een technisch padel racket, ideaal voor ervaren spelers die willen aanvaller maar ook willen controleren.

StarVie Padel Racket Basalt Osiris

Een duurzaam racket van StarVie. Een racket geschikt voor spelers die zoeken naar comfort en controle.

StarVie Padel Racket Raptor

Een StarVie padel racket ontworpen in samenwerking met Franco Stupaczuk. Geschikt voor aanvallend spel.

StarVie Padel Racket Galaxy Dronos

Een padel racket waarmee je meer controle en kracht hebt zonder het goede gevoel op de baan te verliezen.

Starvie Padel Racket Polaris Pro

Dit padel racket van StarVie is geschikt voor verdedigende en all-round spelers met haar ronde vorm.

Over StarVie en een StarVie padel racket kopen

StarVie is opgericht in Spanje en is al jarenlang een gevestigd merk in de padelwereld. De meeste padelspelers zeggen zelfs dat StarVie het beste padelmerk is van dit moment. StarVie padel rackets zijn er voor alle doelgroepen: Aanvallende spelers, verdedigende spelers en all-round spelers. Daarnaast produceert het merk ook rackets voor zowel beginnende als ervaren spelers, voor jong en oud, dames en heren.

De padel rackets worden met de hand gemaakt in Spanje waarbij alleen wordt gekozen voor topkwaliteit materiaal, een strakke afwerking en goede grip. Wanneer je kijkt naar een padel racket van StarVie, dan spat het vakmanschap ervan af.

Omdat alle rackets in Spanje worden gemaakt, houdt StarVie de controle over onder andere het design. Elk jaar weer brengt het padelmerk een serie aan vernieuwende rackets op de markt. Zo hadden een aantal rackets uit de serie van 2020 bijvoorbeeld een grotere “sweet spot”, waardoor de bal makkelijker te raken is. Ook waren de meeste rackets gemaak voor carbon, zodat er minder trillingen voelbaar zijn tijdens het slaan. Het blad kreeg een toplaag met structuur, waardoor er meer effect kon worden gegeven aan de bal en kregen sommige rackets een nieuwe mal, waarbij backhand spelers meer ruimte krijgen om te slaan met dubbele hand.

Ben jij opzoek naar een nieuw StarVie padel racket? De nieuwste serie voor 2022 is net op de markt! Bekijk ze hierboven en mocht je vragen hebben over een racket dan kun je altijd even contact met ons opnemen.