Tecnifibre padel racket

Tecnifibre is al jarenlang een populair merk in de racketsport en biedt tegenwoordig ook Tecnifibre padel rackets aan op de markt. Het gaat om padel rackets die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren spelers. Omdat het merk padel pas later aan haar assortiment heeft toegvoegd loopt het wel iets achter op andere bekende topmerken, zoals Adidas en Babolat. Er zijn namelijk nog geen professionele World Padel Tour spelers die met een Tecnifibre padel racket spelen. Het aanbod van Tecnifibre padel rackets is klein, maar zeker niet minder kwalitatief vergeleken met andere topmerken. Momenteel zijn er twee collecties: de Wall Master en Wall Breaker.  Je vindt de collectie hieronder. Ben je van plan om een padel racket van Tecnifibre te kopen? Wij helpen je graag verder.

Tecnifibre Wall Master 375

Dit Tecnifibre padel racket heeft een groot sweetspot, waardoor de bal gemakkelijker te raken is.

Tecnifibre Wall Master 365

Dit Tecnifibre padel racket heeft dezelfde kwaliteiten als de Wall Master 375, maar weegt minder.

Tecnifibre Wall Breaker 375 DB

Geschikt voor padelspelers die ervaren zijn en competitief spelen door het hele jaar heen.

Over Tecnifibre en een Tecnifibre padel racket kopen

Tecnifibre is opgericht in 1978 en al decennia lang een bekend topmerk dat zich al jarenlang heeft gefocust op verschillende racketsporten. In eerste instantie richtte TecniFibre zich op tennis, later kwamen daar squash en padel bij. Omdat Tecnifibre zich gespecialiseerd heeft in racketsporten, investeert het merk ook al jarenlang in innovatieve oplossingen. Elk jaar komt er een nieuwe collectie met rackets op de markt en hopelijk gaan we dit ook steeds vaker zien bij de categorie padel rackets van Tecnifibre. Het aanbod is namelijk nog beperkt met twee series, namelijk de Wall Master en Wall Breaker. In totaal zijn er vijf padel rackets verkrijgbaar. 

Momenteel lijkt het er nog sterk op dat Tecnifibre de focus nog niet volledig heeft gelegd op padel, omdat het aanbod redelijk klein is. Desondanks weten we dat het merk al jarenlang topkwaliteit levert aan de racketsport, dus zijn wij ervan overtuigd dat ook de Tecnifibre padel rackets kwalitatief goed zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens betaalbaar voor iedereen, dus als je fan bent van Tecnifibre en je wilt een nieuw racket kopen… Dit is je kans! Naast padel rackets biedt het topmerk ook Tecnifibre padel ballen, overgrips en kleding aan.