Volt padel racket

Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit, design en prestaties dan is een Volt padel racket zeker aan te raden. De padel rackets van Volt zijn relatief makkelijk te bespelen en zijn geschikt voor zowel gemiddelde- als ervaren spelers. Hieronder hebben we de nieuwe collectie van 2022 voor je naast elkaar gezet. We bespreken in het kort de Volt 500, Volt 700 en de Volt 900. Daarbij geven we je ook een aantal specificaties zodat je zelf een goede keuze kunt maken. Volt padel rackets zijn inmiddels in meer dan 20 landen te vinden.

Volt 500 Grey

De Volt 500 is een perfect racket met een ronde vorm voor meer controle. Ideaal om je spel mee te ontwikkelen.

Volt 700 Black

De Volt 700 heeft een goede balans tussen controle en snelheid. Ook meer kracht door middelhoog balanspunt.

Volt 900 Black

De Volt 900 is een premium padel racket voor gevorderde spelers. Perfect racket voor meer kracht.

Over Volt en Volt padel rackets kopen

Volt Padel is een premium padel merk dat is opgericht in 2016 in Portugal met als doel om hoogwaardig materiaal te maken met een uniek design. De missie van Volt is door padelspelers erkend te worden als hét merk met een betere balans tussen kwaliteit en design. Dit is wat het bedrijf Volt drijft om steeds weer te werken aan onderzoek, ontwikkeling en kwaliteitsverbetering. Steeds weer nieuwe en betere producten leveren aan klanten met een speciale focus op onderscheidend vermogen – een eersteklas en strak ontwerp. Volt Padel is gevestigd in Porto, Portugal en is momenteel aanwezig in 3 continenten en meer dan 20 landen.

Een aantal bekende namen die met een Volt padel racket spelen zijn Ana Nogueira en John Terry (oud verdediger van Chelsea en Engeland). De slogan van Volt luidt “Unleash te tension” en is verwerkt in het aantal Volts in de Volt padel rackets. Een concept gericht op energie.

Ben je op zoek naar een padel racket met een uniek design? Dan is een Volt padel racket geschikt voor jou. Deze padel rackets zijn geschikt voor gemiddelde- en gevorderde spelers.