Padel locaties

Er zijn veel padel locaties te vinden over heel Nederland. Nieuwe verenigingen en padelbanen schieten links en rechts uit de grond. Hieronder vind je een lijst met populaire padelverenigingen in heel Nederland. Deze lijst zal in de toekomst worden aangevuld met nieuwe verenigingen zodat u gemakkelijk een padelbaan of vereniging kunt vinden bij u in de buurt.

Padel Amsterdam

De grootste padel club van Amsterdam is Peakz Padel met in totaal zes indoor banen, dertien outdoor banen en vier overdekte banen over vier verschillende locaties. Ook zijn er nog een  andere padel verenigingen in Amsterdam waar je kunt spelen.

Website: Peakz Padel
Website: Padel Dam
Website: The Padellers

Padel Utrecht

Bij Health Center Hoenderdaal is zojuist een derde Padel baan aangelegd en bijna klaar voor gebruik. Reserveren kan via de website van de vereniging. Hierna kun je direct Padel spelen. Ook zijn er nog een aantal andere verenigingen in Utrecht waar je padel kunt spelen.

Website: Peakz Padel
Website: HCH
Website: SV Kampong

Padel Rotterdam

Bij Padelclub Victoria vind je drie mooie outdoor banen waar je middels een reserveringssysteem een baan kunt boeken. Een gezellige club met mooie kantine voor een drankje na de wedstrijd. Er zijn ook een aantal andere padelbanen te vinden in Rotterdam.

Website: Padelclub Victoria
Website: Club Padel Rotterdam
Website: Sportplaza Zuiderpark

Padel Den Haag

In Den Haag zijn er twee grote verenigingen waar je padel kunt spelen. Tevens kun je hier ook padel lessen nemen als dit nodig is. Alle banen in Den Haag zijn buitenbanen. Iets om rekening mee te houden wanneer het regent.

Website: Padelclub Dunamar
Website: Padelcentrum Leeuwenbergh
Blog: Padellen in Den Haag

Padel Zwolle

In Zwolle vinden we een aantal verenigingen waar u padel kunt spelen. Peakz padel heeft maar liefst tien padelbanen in Zwolle dus plek genoeg om eens lekker een balletje te gaan slaan wanneer het uitkomt.

Website: Peakz Padel
Website: Padel Zwolle
Website: TVZ 750

Padel Apeldoorn

In Apeldoorn kun je padel spelen bij verschillende verenigingen. Aangezien padel steeds populairder vinden we steeds meer nieuwe padelbanen. Padel spelen in Apeldoorn kan bij de onderstaande verenigingen.

Website: Apeldoorn padel
Website: Club Pelikaan Apeldoorn
Website: Padelpoints Apeldoorn

Padel Deventer

In Deventer is er de mogelijkheid om padel te spelen bij twee verschillende verenigingen. In totaal vind je vijf padelbanen in Deventer. Door drukte zou het kunnen voorkomen dat je minder kunt spelen. Padellen in Deventer kan bij de onderstaande verenigingen.

Website: Deventer Padel – De Scheg
Website: T.C. Colmschate

Padel Eindhoven

Padel spelen in Eindhoven kan bij twee verschillende verenigingen. Ook zijn er veel padelbanen buiten Eindhoven te vinden. In totaal zijn er vier padelbanen waar je padel kunt spelen in Eindhoven. De verenigingen vind je hieronder.

Website: TV Bokt
Website: TV Prinsejagt

Padel Houten

In Houten vind je maar liefst 13 padelbanen waar je padel kunt spelen, waarvan zeven outdoor banen en zes indoor banen. Er is dus altijd plek om een wedstrijdje te spelen. Padel spelen in Houten kan je bij de onderstaande verenigingen.

Website: L.T.V. De Doordraaiers
Website: Sportclub Houten

Padel Bussum

Bij Squash & Welness in Bussum kan je padel spelen op drie outdoor padelbanen. Ook worden er momenteel twee extra padelbanen in Bussum bijgebouwd. Naast padel kan je er tennissen, squashen, boksen, fitnessen en workshops volgen.

Website: Squash & Wellness

Padel Bloemendaal

Padel spelen in Bloemendaal kan bij Padel Bloemendaal waar je in totaal vijf padelbanen kunt vinden. Dit zijn allen outdoor padelbanen. Je kunt direct een baan boeken voor een tarief per uur. Daarnaast is het mogelijk om lessen te volgen.

Website: Padel Bloemendaal

Padel Schiedam

In Schiedam is er momenteel één locatie waar je padel kunt spelen, namelijk bij Racket Sport Schiedam. Je vindt er in zes indoor padelbanen en drie outdoor padelbanen. Padel spelen in Schiedam is eenvoudig. Je kunt een baan huren voor bepaalde tijd en tevens lessen volgen.

Website: Racket Sport Schiedam

Padel Etten-Leur

In totaal vind je acht banen in Etten-Leur waar je padel kunt spelen. Vier van deze banen zijn indoor padelbanen en de overige vier zijn outdoor padelbanen. Er is dus genoeg plek in Etten-Leur om padel te spelen, zowel in de winter als de zomer.

Website: Padel Etten-Leur
Website: TC Etten
Website: Zuit NL

Padel Tilburg

Ben je van plan om training te volgen en kom je uit de omgeving Tilburg? Dan kun je padel spelen bij maar liefst drie verenigingen. In totaal vind je er 3 indoor en 5 outdoor padelbanen. Je kunt eenvoudig een padelbaan huren via de website. 

Website: Club Pelikaan Tilburg
Website: RTV Quirijn
Website: Tennisclub Tilburg

Padel Amersfoort

De verenigingen in Amersfoort hebben maar liefst vijf nieuwe padelbanen op hun agenda staan en worden naar inschatting in 2021 en 2022 opgeleverd. Daarnaast zijn er acht padelbanen in Amersfoort waar je padel kunt spelen. Huur snel een baan!

Website: Club Pelikaan Amersfoort
Website: LTC Vathorst
Website: Padel 33